Tom Suters is sinds 2005 actief als dirigent van meerdere kerk- en profane koren en dirigeert op dit moment de parochiekoren van de Clemenskerk in Nuenen en de Lambertuskerk in Veghel en het Gerwens Gemengd Koor St. Caecilia. Daarnaast is hij vocal coach en repetitor van het dubbelkwartet Franje dat meerstemmige popsongs brengt en geeft hij privé-zanglessen. Tom besteedt op repetities dan ook veel aandacht aan (de verbetering van) zangtechniek en koorklank. Tom dirigeert zowel kerk- als
profaan repertoire uit alle stijlperioden van gregoriaans tot popmuziek en van Desprez tot aan de Beatles.
Tom heeft meer dan 45 jaar ervaring als zanger in diverse kamerkoren en oratoriumkoren en zingt al meer dan 25 jaar bij het Brabantkoor. Ook zong hij vele jaren in het barbershopkwartet ‘The Stars of Strijp’. Vanaf 2003 nam hij verscheidene malen deel aan de Kurt Thomas cursus voor koordirigenten tot het hoogste niveau en volgde verscheidene (internationale) Masterclasses voor dirigenten. In 2010 behaalde hij het diploma van de Meerjarige Dirigenten Opleiding voor amateurkoor-dirigent. Momenteel volgt hij de conservatoriumopleiding bachelor koordirectie bij Joop Schets.

Naast dirigent is Tom ook actief als producent en organisator van evenementen op het gebied van koorzang en klassieke muziek. Voor de Stichting Koorplein Noord-Brabant organiseert hij elk jaar o.a. het driedaagse kinderkoorkamp “Toontje Hoger” en organiseerde hij in februari 2013 het Brabants Koor- en Orgelfestival in Bergen op Zoom. Ook is hij bestuurslid van stichting FBach Koor en Orkest

Pianist Ton Toirkens is sinds 2006 de vaste begeleider van het Gerwens Gemengd Koor “St. Caecilia”. Na zijn middelbare school studeerde hij accordeon, orgel en piano aan het Brabants Conservatorium in Tilburg. Hij werkte vele jaren als muziekdocent op muziekscholen in Brabant. Momenteel begeleidt hij diverse koren in de regio Brabant en Limburg. Hij is als organist verbonden aan de H. Clemenskerk te Nuenen.

Gonnie van de Kerkhof zingt al vanaf haar vroege jeugd en stond reeds op negenjarige leeftijd  al op de planken. Zij zingt liederen in verschillende genres, zoals operette, country en western, gospelsongs en kerkmuziek en treedt bovendien regelmatig als soliste op in optredens met andere koren. Eerder heeft ze onder meer lange tijd voor een artiestenbureau van Dries Holten gewerkt, waarin ze vele Nederlands- en Engelstalige muziekstukken heeft gezongen. Gonnie is al jaren een actief lid van het Gerwens Gemengd Koor St. Caecilia.
Vanaf 1 januari 2005 stond het Gerwens Gemengd Koor “St. Caecilia” onder leiding van dirigente, drs. Natalia Tretiakova. Natalia is woonachtig in Nuenen, maar geboren en opgegroeid in Moskou. Begin jaren zeventig studeerde zij aan de Muziekschool in Moskou, gevolgd door de Hogeschool voor Muziek, waar zij als pianiste afstudeerde. Daarna haalde ze nog een pedagogische graad voor piano en koordirigentie aan de Pedagogische Universiteit van Moskou. Sinds haar vestiging in Nederland dirigeert zij meerdere koren en begeleidt ze solisten in de regio. Ook is zij zeer bekend als begeleidend pianiste van koren en solisten in schouwburgen en theaters.
Per 1-1-2014 heeft Natalia ons koor verlaten en droeg zij het dirigeerstokje over aan de heer Tom Suters. Het bestuur heeft haar bij haar afscheid tot erelid benoemd van het Gerwens Gemengd Koor.
Repetitietijden

Van april t/m oktober wekelijks op maandagavond van 20.00 -  22.00 uur in de St. Clemenskerk te Gerwen en van november t/m maart in gemeenschapshuis D'n Heuvel te Gerwen
.
Historie