Tom Suters is sinds 2005 actief als dirigent van meerdere kerk- en profane koren en dirigeert op dit moment de parochiekoren van de Clemenskerk in Nuenen en de Lambertuskerk in Veghel en het Gerwens Gemengd Koor St. Caecilia. Daarnaast is hij vocal coach en repetitor van het dubbelkwartet Franje dat meerstemmige popsongs brengt en geeft hij privé-zanglessen. Tom besteedt op repetities dan ook veel aandacht aan (de verbetering van) zangtechniek en koorklank. Tom dirigeert zowel kerk- als
profaan repertoire uit alle stijlperioden van gregoriaans tot popmuziek en van Desprez tot aan de Beatles.
Tom heeft meer dan 45 jaar ervaring als zanger in diverse kamerkoren en oratoriumkoren en zingt al meer dan 25 jaar bij het Brabantkoor. Ook zong hij vele jaren in het barbershopkwartet ‘The Stars of Strijp’. Vanaf 2003 nam hij verscheidene malen deel aan de Kurt Thomas cursus voor koordirigenten tot het hoogste niveau en volgde verscheidene (internationale) Masterclasses voor dirigenten. In 2010 behaalde hij het diploma van de Meerjarige Dirigenten Opleiding voor amateurkoor-dirigent. Momenteel volgt hij de conservatoriumopleiding bachelor koordirectie bij Joop Schets.

Naast dirigent is Tom ook actief als producent en organisator van evenementen op het gebied van koorzang en klassieke muziek. Voor de Stichting Koorplein Noord-Brabant organiseert hij elk jaar o.a. het driedaagse kinderkoorkamp “Toontje Hoger” en organiseerde hij in februari 2013 het Brabants Koor- en Orgelfestival in Bergen op Zoom. Ook is hij bestuurslid van stichting FBach Koor en Orkest


Pianist Ton Toirkens is sinds 2006 de vaste begeleider van het Gerwens Gemengd Koor “St. Caecilia”. Na zijn middelbare school studeerde hij accordeon, orgel en piano aan het Brabants Conservatorium in Tilburg. Hij werkte vele jaren als muziekdocent op muziekscholen in Brabant. Momenteel begeleidt hij diverse koren in de regio Brabant en Limburg. Hij is als organist verbonden aan de H. Clemenskerk te Nuenen.

Gonnie van de Kerkhof zingt al vanaf haar vroege jeugd en stond reeds op negenjarige leeftijd  al op de planken. Zij zingt liederen in verschillende genres, zoals operette, country en western, gospelsongs en kerkmuziek en treedt bovendien regelmatig als soliste op in optredens met andere koren. Eerder heeft ze onder meer lange tijd voor een artiestenbureau van Dries Holten gewerkt, waarin ze vele Nederlands- en Engelstalige muziekstukken heeft gezongen. Gonnie is al jaren een actief lid van het Gerwens Gemengd Koor St. Caecilia.
Vanaf 1 januari 2005 stond het Gerwens Gemengd Koor “St. Caecilia” onder leiding van dirigente, drs. Natalia Tretiakova. Natalia is woonachtig in Nuenen, maar geboren en opgegroeid in Moskou. Begin jaren zeventig studeerde zij aan de Muziekschool in Moskou, gevolgd door de Hogeschool voor Muziek, waar zij als pianiste afstudeerde. Daarna haalde ze nog een pedagogische graad voor piano en koordirigentie aan de Pedagogische Universiteit van Moskou. Sinds haar vestiging in Nederland dirigeert zij meerdere koren en begeleidt ze solisten in de regio. Ook is zij zeer bekend als begeleidend pianiste van koren en solisten in schouwburgen en theaters.
Per 1-1-2014 heeft Natalia ons koor verlaten en droeg zij het dirigeerstokje over aan de heer Tom Suters. Het bestuur heeft haar bij haar afscheid tot erelid benoemd van het Gerwens Gemengd Koor.
Repetitietijden

Van april t/m oktober wekelijks op maandagavond van 20.00 -  22.00 uur in de St. Clemenskerk te Gerwen en van november t/m maart in gemeenschapshuis D'n Heuvel te Gerwen
.
Historie

De zangvereniging "St. Caecilia" vierde in het jaar 2008 haar 120 jarig bestaan en men kan wel zeggen dat dit koor het oudste profane koor in Nuenen c.a. is. Naast de profane zang heeft het koor ook kerkmuziek op haar repertoire. Levenslust, ambitie, kwaliteit en enthousiasme zijn de pijlers waarop het koor steunt sinds de oprichting in 1888. In 1888 werd te Gerwen het mannenkoor De Liedertafel opgericht en kreeg de naam St. Caecilia. Vanaf 1929 tot 1963 stond de Liedertafel onder leiding van dirigent Willem Schuts. In 1963 kwam er een fusie tot stand tussen het mannenkoor en de zangverenigingen van de Nuenense Culturele kring. De vereniging onderging toen een flinke verjongingskuur en kreeg de naam Gerwens Gemengd Koor " St.Caecilia ". Onder de bezielende leiding van dirigent Marinus Schuts, zoon van Willem Schuts, maakte het koor een explosieve groei door. Kwaliteit en kwantiteit gingen hand in hand waardoor het koor steeg tot het niveau Ere-afdeling. Het G.G.K. is onderscheiden met de koninklijke Erepenning en de gouden Erepenning van de Gemeente Nuenen c.a. Na het eeuwfeest van het zangkoor in 1988, dat op uitbundige wijze werd gevierd, heeft Marinus Schuts de dirigeerstok overgedragen aan dirigent Nico Willems. De grote inzet en het enthousiasme van deze dirigent leidde in 1992 tot een onvergetelijk concert in de Eindhovense Stadsschouwburg. In 1996 was er een dirigentenwisseling en werd Kees van Esch 1ste dirigent. Met zijn grote deskundigheid, enthousiasme en bezieling is het zingen onder zijn leiding een genot voor de koorleden. Naast de vele optredens in eigen land en buitenland geeft het koor ook haar medewerking aan het opluisteren van liturgische diensten. In 1998 werd het 110-jarig bestaan van de zangvereniging gevierd met de uitvoering van een licht klassiek concert in het Muziekcentrum Frits Philips te Eindhoven. In oktober 2000 organiseerde het koor in samenwerking met het Jongerenkoor Jocanto en het Gerwens Muziekkorps een groot concert in het Muziekcentrum Frits Philips te Eindhoven. Dit zeer geslaagde concert met een bezoekersaantal van 1000 personen blijft voor iedereen nog lang in het geheugen. Onze voorjaarsconcerten, die plaatsvinden in de St. Clemenskerk te Gerwen, worden zowel door deelnemende koren als bezoekers druk bezocht. De vereniging stelt dit zeer op prijs en dit nodigt ook uit om intensief het repertoire te blijven vernieuwen. Het Gerwens Gemengd Koor heeft op dit moment een ledental van 50 personen en presenteert u onder leiding van dirigent Natalia Tretiakova en pianist Ton Toirkens naast kerkmuziek een scala van melodie?n uit opera's, operette's, musicals en spirituals. Het koor schakelt periodiek de zangpedagoog Joep Br?cheler in om de kwaliteit van het koor nog verder te verhogen. De vereniging wordt ondersteund door een college van 9 commissarissen, sponsors, en een club "Vrienden van het Gerwens Gemengd Koor"
.
Over ons